Vsevolod KZV
Perustiedot
Nimi: Vsevolod KZV "Voldy" Syntymäaika: 15.7.2011
Rotu: Marwari Syntymämaa: RUS
Sukupuoli: Ori Ikääntyminen: Satunnainen, tällä hetkellä 8v.
Säkäkorkeus: 163cm Kasvattaja: Kozlov Stud farm
Väri: Hopeanmusta Omistaja: Kozlov Stud farm
Painotuslaji: Kenttä

Volya on yksiä harvoja Kozlov Stud farmin kolmannen sukupolven Marwari kasvatteja, jonka toinen puoli suvusta on täysin Intiasta.
Emän puolen hevoset ovat olleet lähinnä show hevosia, mutta isän puolelta löytyy hyviä käyttöhevosia niin esteillä, koulussa kuin poolossakin. Näiden yhdistelmänä Volya on osoittautunut ennen kaikkea näyttäväksi show hevoseksi mutta myös tasaisen kyvykkääksi este- ja kouluratsastuksessa.

Nuorena tapahtuneesta tapaturmasta johtuen Volyan oikea silmä on miltein sokea. Näyttäisi siltä että se kyllä hahmottaa isommat kohteet mutta pienempiä asioita ei näytä näkevän.

Volyaa ei pysty tarhata ruunien kanssa, koska jostain syystä se ei vain pidä niistä ja saattaa käydä hyvinkin rajusti päälle. Mutta muissa tilanteissa ruunien läsnäolo ei haittaa kunhan pitävät sopivan hajuraon.

Sukutaulu
i. Ferapont KZV ii. Alexander iii. Ashwani
iie. Kalyani
ie. Zoyenka KZV iei. Raj Darshan
iee. Chandra Vansh
e. Ashwarya Rani ei. Nazaruddin eii.Orei Raj
eie. Dilaila
ee. Chandra Rekha eei. Rang Jadav
eee. Chandrika

Volya on vähintäänkin omalaatuinen tapaus joka saattaa aluksi vaikuttaa hyvinkin hankalalta hevoselta, mutta kun sen aivoituksista pääsee perille niin huomaa että se on hyvinkin yksinkertainen hevonen. Oria käsiteltäessä ei saa pienistä pelästyä, ja sen kanssa pelatessa tulee olla itsevarma ja valpas.
Ensimmäinen asia mitä Volyan käytöksestä pitää tietää on se että ori on hyvin pitkälle pelkkää showta. Esimerkiksi taluttaessa se kulkee miltein poikkeuksetta joko kaula kaarella tai pää korkealla, häntä ylhäällä ja liikkuu enemmän passagea tai piaffea muistuttavin askelin. Mutta ei ole mitään syytä alkaa nyhtämään riimunnarusta tai muutenkaan puuttua asiaan, koska se on vain puhtaasti sen oma tapa liikkua taluttaessa. Mutta varmuuden vuoksi Volyalla käytetään taluttaessa orikuolainta.

Kiken kaikkiaan hyväkäytöksinen hevonen jonka kanssa ei ole ongelmia karsina- tai käytäväkäytöksessä. Karsinaan tulijoita tervehtii milloin minkäkin epämääräisen äänen kanssa yhdistettynä pään rivakkaan ylös alas heiluttelulla jonka jälkeen tarkastaa tulijan mahdollisien herkkujen varalta, ennen kuin tekee tulijalle tilaa siirtymällä karsinan perälle tutkailemaan mitä nyt tapahtuu. Hoitaessa tulee olla kahdelta puolen kiinni koska muutoin saattaa herkästi alkaa seilaamaan narun sallimissa rajoissa minne sattuun. Sen lisäksi tarvitsee kiinnittää enemmän huomiota vain satulavyön kiristykseen, että sen tekee rauhassa ja tasaisesti. Välttäen vyön kiskomista nopeasti reikiinsä jolloin varmasti saa varoa hampaita ja pahimmassa tapauksessa jopa takakaviota.

Ratsastaessa lähtee herkästi esittäytymään jolloin tarjoaa kaulansa liioitellun kaarelle minkä johdosta nopeasti tuntuu siltä että ratti katoaa täysin. Mutta pehmeällä kädellä, kevyillä ja tarkoilla avuilla ori pysyy hyvin hallinnassa, rentoutuu nopeasti ja alkaa taas keskittymään työskentelyyn. Synnynnäisen esittämisen halun takia Volya on vahvempi kouluratsastuksessa missä se saa käyttää esittämiskykyään enemmän. Mutta ori nauttii myös suuresti esteistä ja hyppääkin miltein minkä vain yli kunhan ratsastaja tietää mitä tekee.

Jälkeläiset
o. Viatcheslav | evm
o. Master Blaster | evm
o. Phenomenal Faro | evm
o. Copperhead | evm
o. Korsar KZV | evm
t. Ustinya KZV | evm
t. Aspen Golder | evm
t. Moroshka | evm
t. Entry Point | evm
t. Blond Aviator | evm
t. Lies and Scandal | evm
t. Game Changer | evm
t. Goldie Locks | evm
t. Radhapriya | evm
Päiväkirja ja valmennukset

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Mauris sed libero. Suspendisse facilisis nulla in lacinia laoreet, lorem velit accumsan velit vel mattis libero nisl et se